خیلی انتخاب راه مهم است، اگر مهم نبود بر هر مسلمان واجب نبود روزی ده بار بگوید اهدنا الصراط المستقیم. همه مردم دنیا در حال جنب و جوش هستند، هنر این است که این فعالیت ها در مسیر درست اش پیش برود.
مطالب مرتبط
بازار دینداری را رونق دهید
اگر در تلویزیون گفته شود سی درصد مردم ایران از فلان کارخانه خودروسازی ناراضی هستند. فروش آن کارخانه پایین خواهد آمد. اگر با دیدن یکی دو روزه خوار بگوییم مردم دیگر روزه نمی گیرند بازار دینداری را کساد کرده ایم.
1,571 بازدید
آزادی از نفس یا از خدا ؟
امام کاظم علیه السلام از کوچه های مدینه گذر می کردند، متوجه شدند از خانه ای صدای ساز و آواز می آید از خدمتکاری که جلوی در ایستاده بود پرسیدند صاحب این خانه بنده است یا آزاد !؟
1,557 بازدید
شش آفت سبک شمردن نماز
حضرت زهرا (س) به رسول خدا (ص) عرض کرد که بابا جان، اگر کسی نماز را سبک بشمارد چه عقوبتی گریبان گیرش می شود؟ حضرت فرمود: دخترم 6 تا در دنیا 3 تا لحظه مردن 3 تا داخل قبر و 3 تا در قیامت. اما آن 6 تای اول چه بود؟
811 بازدید
محبوب ترین موضوعات
آخرین مطالب
بازار دینداری را رونق دهید
1,571 بازدید
روزه رمضان، سه قسم است
1,646 بازدید
چرا این ماه را رمضان نامیدند؟
1,878 بازدید
رمضان، آغاز سال بندگی
2,421 بازدید
نظر بدهید